martedì 28 agosto 2007

Rimini - Looking for some hot stuff


Rimini, tuo italialaisten ruotsin laiva, lomaparatiisi, jonne mennään tekemään asioita, joita ei äidin valvovan silmän alla voi tehdä. Ahkeran opiskelun jälkeen mekin päätimme palkita itsemme viikonlopulla al mare.
Riminin kauniit rannat on täynnä tuoleja ja ombrelloneja, joten ilman maksua ei ole asiaa rannalle. Mutta muutamalla eurolla saa otettua lokoisan asennon rannalla ja pääsee pulahtamaan mereen.
Iltaa pääsee viettämään lukuisiin ulkoilma diskoteekkeihin, joihin ei onneksi ole sisäänpääsymaksua, joten paikkaa voi vaihtaa mielen mukaan. Alkuilta sujui Torquiasissa, jossa pääsee hiekalle tanssimaan, mutta paikan ikähaarukka oli romahtanut muutaman vuoden aikaisemmista kerroista. Tai sitten on itse vaan vanhentunut... :| Laiturin päässä oleva Rock Island tarjosi taas parastaan. Bilebändi soitti 70-luvun diskohittejä ja tunnelma oli lähellä kattoa.
Muutenkin tutti posto Riminissä, naiset kissoja ja miehillä kireät farkut ja kaulukset pystyssä :) Perinteitä kunnioittaen piti juoda mojitoa ja tilata gelato fragolalla. Ja vaikka riminiläinen rantagigolo jäi saamatta tällä kertaa niin Rimini mi piace sempre!!


Nessun commento: