giovedì 4 ottobre 2007

Il yacht - huvipursi

Niin kuin sanottu, jos täällä ei pääse veneen makuun niin sitten ei missään. Kahden kuukauden jälkeen tosin tulos on aikas laiha vielä. Mutta jotain edistystä on tapahtunut. Kun jaoin elämän tavoitteeni muiden vaihtareiden kanssa, kävi ilmi että yhdellä vaihtaripojista on la patente per yacht, joten henkilökunnasta on jo osa koottuna.
Seuraava askel oli erään baari-illan päätteeksi kun oltiin koko ilta tuijotettu baarin edessä olevia järjettömän kokosia jahteja, päätin että kyllä nyt johonkin veneeseen pitää päästä käymään kun näin lähellä on ollut. Lähdin tulevan kuskin kanssa katsastamaan huvipursia, mutta kaikissa oli joko kävelysilta ylhäällä tai ihmisiä sisällä. Jotain oli kuitenkin tehtävä. Joten odotettiin hetki että satamapoliisit ajoivat pois, kiivettiin pienen aidan yli ja hyppäsin äkkiä ensimmäiseen pikku veneeseen joka tuli vastaan ja kuva todistusaineistoksi. Purkki oli vaan tosissaan niin pieni että säälittävältähän se vaan näytti... mutta parempi sekin kuin ei venettä ollenkaan.
Eilisiltana tuntui kuin olisin taas yhden askeleen lähempänä tavotteita: tapasin baarissa eteläafrikkalaisen hepun, joka oli töissä purjejahdilla. Näytti jotain kuvia paatista, ja olihan se kohtuullisen hulppean näköinen, mutta en sitten loppu viimein hyötynyt tästä tuttavuudesta juurikaan sillä hepulle tuli aika poistua maasta. Mutta toisaalta, henkilökuntaan tutustuminenhan ei ollut se päätavoite.

Nessun commento: