venerdì 2 novembre 2007

Halloween - Yksi krapula, per favore

Halloweenin juhliminen italiassa tapahtuu hieman suuremmalla mittakaavalla mitä Suomessa on tottunut näkemään. Lapset kiertävät ovelta ovelle pukeutuneena ja hieman vanhemmatkin saavat julkisesti liikkua oudoissa asuissa.
Lisäpotkua juhlinnalle antaa se että 1. marraskuuta on pyhäpäivä, joten voi surutta tintata keskellä viikkoa...Lenssua pukkasi päälle ja ajattelin taltuttaa sitä parilla minttukaakaolla ja nauttia päälle hieman c-vitamiinia ruuvimeisselin muodossa. Ja sopivasti sattui vielä olemaan parin kaverin synttärikemut, mikä puolestaan tiesi ilmaista viinaa :)
Matkalla synttäreiltä halloweenbileisiin nämä diavolat eksyivät vielä duomon portaille juomaan oluset kun oli niin "pitkä" matka. Halpa ilta tuli sillä baarissa ei enää tehnyt mieli koskeakaan juotavaan. Ja aamulla oli sitten rumpusoittokunta päässä hakkaamassa oikein urakalla. Onneksi oltiin oltu kaukaa viisaita ja jääkaapista löytyi ainekset jauhelihapizzaan gorgonzolalla ja videovuokraamosta oli tullut haettua hieman hömppää. Jospa taas hetken aikaa välttelisi teräviä.. :/

Nessun commento: